Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
TEKNOLOJİ HABERLERİ
»
Redhack'ten sanal eylem!
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Redhack'ten sanal eylem! (Okunma sayısı 909 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Redhack'ten sanal eylem!
«
:
Aralık 30, 2012, 10:45:42 ÖÖ »
ODTÜ'deki olayları kınayan üniversiteler arasında yer elen Niğde Üniversitesi'nin internet sitesi internet korsanları tarafından çökertildi.
Niğde Üniversitesi internet sitesi The_Quidams adlı grup tarafından çökertildi.
Redhack, konuyla ilgili Twitter'dan yaptığı açıklamada kendilerinin bu eylemi gerçekleştirmediklerini, ancak ODTÜ'ye destek amacıyla bir eylem hazırlığı içinde olduklarını belirtti.
Niğde Üniversitesi Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Öğrenci Konseyi Başkanlığı, ODTÜ'de çıkan olaylardan sonra bir açıklama yayınlayarak yaşananların bir hak arayışı olmadığını belirtmiş ve eylemin illegal yapılara hizmet verdiğini iddia etmişlerdi.
Açıklamada çıkan olaylar kınanarak "Şiddetle hak ve özgürlük aranmayacağını bilmesi gereken bir öğrencinin, ODTÜ gibi 500 tam puanla girilebilen bir okulda bu tür olaylar gerçekleştirilmesi insanlık ve mantık adına büyük bir çelişkidir" denilmişti.
veteknoloji.com
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
TEKNOLOJİ HABERLERİ
»
Redhack'ten sanal eylem!