Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Aşçı Yardımcılığı Kursu İçin Mülakat Yarın
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Aşçı Yardımcılığı Kursu İçin Mülakat Yarın (Okunma sayısı 1091 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Aşçı Yardımcılığı Kursu İçin Mülakat Yarın
«
:
Kasım 28, 2012, 12:32:08 ÖS »
Çorum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Mimar Sinan Halk Eğilim Merkezi Müdürlüğü, Çorum Anadolu İş Okulu Müdürlüğü ve Çorum Özel Eğitime Muhtaç Spastik, Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği işbirliği ile zihinsel engellilere yönelik 12 kişilik 'Aşçı Yardımcılığı" kursu açılacak.
3 Aralık 2012 - 29 Mayıs 2013 tarihleri arasında Çorum Anadolu İş Okulu Müdürlüğü'nde uygulanacak eğitimler Pazartesi - Cuma olmak üzare haftada 5 gün verilecek.
Başvuru ve katılım şartları: İŞKUR'a kayıtlı hafif ve orta düzeyde zihinsel engelli işsiz olmak, 16 ve üzeri yaşta olmak, en az ilkokul mezunu olmak, Açık öğretim hariç öğrenci olmamak, İŞKUR'un TYÇP, Staj (İşbaşı Eğitimi) ve Girişimcilik eğitimlerinden son 6 ay içerisinde faydalanmamış olmak, son 24 ay içerisinde İşkur kurslarına katılmamış olmak, emekli veya aktif sigortalı olmamak.
Söz konusu kursa katılmak isleyen ve durumu şartlara uyan müracaatçıların, % 40 ve üzeri engelli olduğunu belirtir sağlık kurulu raporu ile yarın saat 14:30'da Çorum Anadolu İş Okulu Müdürlüğü'nde yapılacak mülakata katılmaları gerekecek.
28.11.2012 - Çorum Hakimiyet
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız