Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
Kastamonu Rotary Kulübü Yarının Liderlerini Arıyor
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Kastamonu Rotary Kulübü Yarının Liderlerini Arıyor (Okunma sayısı 1212 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Kastamonu Rotary Kulübü Yarının Liderlerini Arıyor
«
:
Kasım 18, 2012, 02:32:33 ÖS »
Kastamonu Rotary Kulübü, Türkiye genelinde yaşları 18 ila 24 arasında olan üniversitede okuyan veya mezun olan engelli bireylere yönelik "Rotary Yarının Liderlerini Arıyor" (RYLA) Semineri ile engelliler camiasında yeni genç liderler yetiştirmeye hazırlanıyor.
Ülkemizde geçen yıl ilk defa yine kulüp olarak bedensel engelli bireylerin katılımıyla liderlik eğitiminin yapıldığım vurgulayan Kastamonu Rotary Kulübü 2012-13 Dönem Başkam Mustafa Afacan, geçen yıl aldıkları olumlu dönüşümlerle birlikte eğitime devam etmeye karar verdiklerini söyledi.
Kulüp Başkanı Afacan, Koç Üniversitesi'nin de desteğiyle 2023 Aralık 2012 tarihinde Kastamonu İlgaz Mountain Otel'de gerçekleşecek olan seminerde ülkemizde isim yapmış kişilerin ve uzmanların katılımcılara ders vereceğini belirtti. Afacan, "Eğitim içeriği tamamen seminere katılacak olan engelli bireylere göre düzenlendi. Başvurunun son tarihi ise 07 Aralık 2012.
Bu tarihten sonra uzman heyetimiz gelen başvurulara göre liderlik eğitimi alacak olan katılımcıları belirleyecektir. Katılımcıların yol ve konaklama masrafı bize ait olacak. Projeye katılmak isteyenler bilgiyi 'engelliryla.blogspot.com' sitesinden öğrenebilir veya RYLA Komite Başkanı ve Proje Yürütücüsü Serkan Erol ile '
serkanerol80@gmail.com
' uzantılı e-posta adresine e-mail atarak iletişime geçebilirler" ifadelerini kullandı.
14.11.2012 - Sözcü
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız