Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
EĞİTİM HABERLERİ
»
İstanbul Altın Rafinerisi’nden Otistik Çocuklara Etkinlik ve Terapi Odası
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: İstanbul Altın Rafinerisi’nden Otistik Çocuklara Etkinlik ve Terapi Odası (Okunma sayısı 1098 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
İstanbul Altın Rafinerisi’nden Otistik Çocuklara Etkinlik ve Terapi Odası
«
:
Kasım 13, 2012, 03:22:40 ÖS »
Zeytinburnu Özel Eğitim ve Uygulama Merkezi'nde yeni birimlerin açılışı yapıldı. İstanbul Altın Rafinerisi (İAR) tarafından Merkez'e hediye edilen Otizmli Çocuklar için Etkinlik Sınıfı ve Otizm Terapi Sınıfı, otizmli çocukların tedavisine önemli katkı sağlayacak. OÇEM'e hediye edilen etkinlik ve terapii sınıfıyla ilgili konuşan İAR Yönetim Kurulu Başkanı Av. Özcan Halaç, otizmin engel türleri içinde farklı bir öneme sahip olduğunu söyledi. Bu alanda ailelere düşen görev kadar sivil toplum örgütlerine de önemli görevler düştüğünü kaydeden Halaç, 'Engelli hakları ve imkanları toplumsal bilincin arttığının göstergesidir. Biz de bu bilinçle otizmli öğrencilerin eğitime katkı sağlamak istedik' şeklinde konuştu.
18 SINIF DAHA YAPILACAK
OÇEM, İstanbul Kalkınma Ajansı tarafından kabul edilen 'Hayat Var' projesiyle özel eğitimde öncü hizmet merkezi haline dönüşecek. Özel hizmet alanında dünya standardına kavuşturulmak için OÇEM'in pilot okul seçildiğini söyleyen Zeytinburnu Kaymakam'ı Mustafa Dündar, '22 olan sınıf sayısı 40'a ulaşacak. Ayrıca merkeze spor salonu, bir adet sera alanı, bir adet mini hayvanat bahçesi, bir adet meyve bahçesi, bir adet konferans salonu yaptırılacak' şeklinde konuştu.
20 ENGELLİ VATANDAŞA SCOOTER VERİLDİ
Açılışa Zeytinburnu Kaymakamı Mustafa Dündar, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Önal İnaltekin, Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Müdürü Yakup Hayırlıoğlu'nun yanı sıra okul müdürleri, İstanbul Altın Rafinerisi Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Avukat Özcan Halaç ve eşi Başak Halaç ile Engelliler Koordinatörü Sayın Aydın Avşar katıldı.
12.11.2012 - Yeni Şafak
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız