Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
TEKNOLOJİ HABERLERİ
»
"Söz verdik FM artık Türkçe"!
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: "Söz verdik FM artık Türkçe"! (Okunma sayısı 1193 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
"Söz verdik FM artık Türkçe"!
«
:
Kasım 08, 2012, 02:24:52 ÖS »
Football Manager serisinin yeni oyunu Football Manager 2013 tamamen Türkçe olarak, dünya ile aynı anda Türkiye’de severleri ile buluştu.
Yapılan basın toplantısında Football Manager 2013’ü tamamen Türkçe olarak pazara sunmaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Sports Interactive Stüdyo Direktörü Miles Jacobson, “Üç sene önce Türkiye’ye geldiğimizde Türk oyunculara bir söz vermiştik; Oyunu gerekli satış adetlerine ulaşır ulaşmaz Türkçe yapacağız dedik ve Türk oyun severler bu çağrımıza kulak verdi. Gerekli araştırmaların ardından oyunun Türkçe olacağını Twitter hesabımdan duyurdum. Sözümüzü tuttuk ve oyun artık Türkçe…” diye konuştu.
Oyun motorunun bu yıl tamamen değiştiğine dikkat çeken Marka Müdürü David Kempshall, “Gerçek doksan dakikalık deneyimi Football Manager 2013 ile yaşayacaksınız. Kusursuz demiyorum ancak en gerçekçi futbol deneyimini göreceksiniz. Maç izlemek ve tam ekrana dönüş yapmak artık çok kolay. Bunun yanı sıra daha az zamanı olan Football Manager tutkunları için ‘Klasik mod’ u geliştirdik” diye konuştu.
veteknoloji.com
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız