Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Özel Öğrencilere Doğum Günü Partisi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Özel Öğrencilere Doğum Günü Partisi (Okunma sayısı 704 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Özel Öğrencilere Doğum Günü Partisi
«
:
Kasım 08, 2012, 09:23:05 ÖÖ »
Kocatepe Özel Eğitim Uyguluma Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, geleneksel hale getirdiği doğum günlerinden birini daha gerçekleştirdi.
Merkezde eğitim gören öğrencilerden Kasım ayında doğanlara yönelik düzenlenen doğum günü kutlamasına, Gıdıkla Animasyon Palyaço ekibi de destek verdi.
Palyaçolarla Eğlendiler
Doğum günü kutlamalarında karşılarında palyaçoları gören öğrencilerin mutlulukları bir kal daha arttı. Doğum günü kutlamalarına katılan palyaçolarla uzun uzun eğlenen öğrenciler, günün anısına fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.
Animasyon Ekibine Teşekkür
Engelli çocukların eğitim gördüğü merkezdeki öğrencilerin, televizyonlardan gördüğü palyaçoları karşılarında görmeleri, kimilerinde sevinç kimilerinde de şaşkınlık yarattı. Valileriyle birlikte doğum günlerini kutlayan öğrenciler, "Gıdıkla Animasyon" ekibine de kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.
Her Ay Devam Edecek
Yetkililer, doğum günü kutlamalarının her ay, o ayın içerisinde doğan öğrencilerle birlikte yapıldığını hatırlatarak, uygulamanın her ay devam edeceğini bildirdiler.
08.11.2012 - Afyon Odak
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız