Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
KAYSERİ HABERLERİ
»
Ak Gençlik'ten Özhaseki'ye Ziyaret
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Ak Gençlik'ten Özhaseki'ye Ziyaret (Okunma sayısı 1471 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Ak Gençlik'ten Özhaseki'ye Ziyaret
«
:
Kasım 07, 2012, 03:07:45 ÖS »
Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Özhaseki'ye nezaket ziyaretinde bulundu.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, makamında kabul ettiği İl Başkanı Hüseyin Okandan ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet etti.
Ak Parti Gençlik Kolları olarak aktif siyasetin içinde bulunmanın kendilerinin de ülke yönetiminde söz sahibi olması açısından gurur verici olduğunu ifade eden Okandan, Gençlik Kolları olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Özhaseki'ye çeşitli bilgiler verdi.
Yarının yöneticileri olacak gençleri sorumluluk alarak aktif siyasetin içinde görmenin kendisini mutlu ettiğini belirten Başkan Özhaseki, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Genç kardeşlerimizin ülke sorunları ile ilgilenmesi ve sorunların çözümüne yönelik projeler üretmeleri bizleri oldukça mutlu ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak yaptığımız yatırımlarda gençlerimiz hep ilk planda yer alıyor. Gerek eğitim- öğretim gerekse sosyal alanda geçliğimize yeni yeni tesisler hazırladık ve yenilerini yapmaya devam ediyoruz." dedi.
kayserikenthaber.com
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız