Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
Gürdal Gümüş INAS Yönetim Kurulu Üyeliğine Getirildi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Gürdal Gümüş INAS Yönetim Kurulu Üyeliğine Getirildi (Okunma sayısı 926 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Gürdal Gümüş INAS Yönetim Kurulu Üyeliğine Getirildi
«
:
Kasım 07, 2012, 02:40:08 ÖS »
Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Gürdal Gümüş, Uluslararası Zihinsel Engelliler Spor Federasyonu'nun (INAS) yönetim kurulu üyeliğine getirildi.
Federasyondan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da 4 gündür devam eden INAS Avrupa Genel Kurulu bugün sona erdi. İstanbul Yeşilköy WOW Otel'de yapılan toplantıya, 13 Avrupa ülkesinden 30'un üzerinde delege katıldı.
INAS'ın Avrupa Başkanı Geoff Smedley'in tek aday olarak katıldığı genel kurul toplantısında, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Gürdal Gümüş, yönetim kurulu üyeliğine seçilirken federasyon dış ilişkiler sorumlusu Eren Yıldırım da INAS'ın Avrupa Basketbol Direktörü oldu.
-Artık masada da güçlüyüz-
Türk sporcuların uluslararası arenada elde ettiği başarılarla kendilerini ispat ettiğine ifade eden Gürdal Gümüş, "Spor sahalarındaki başarılarımız artık masadaki gücümüzle taçlanacak" dedi.
Uluslararası spor komiteleri içinde bulunmanın gelecek açısından önemine işaret eden Gümüş, "INAS ile var olan güzel ilişkilerimiz bundan sonra çok daha mükemmel seviyelere gelecek. Türkiye INAS'ın en yeni üyesi olmasına rağmen yaptığı başarılı organizasyonlarla büyük takdir almıştır. INAS'ın bizzat yönetiminde bulunarak gelecek yıllarda özel çocuklarımız adına çok daha büyük ve önemli spor organizasyonlarını Türkiye'ye kazandıracağız" görüşünü ifade etti.
06.11.2012 - AA
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
Gürdal Gümüş INAS Yönetim Kurulu Üyeliğine Getirildi