Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SOSYAL SORUMLULUK
»
Engelsiz Adımlar Projesiyle Engelli Çocuklara Psikolojik Destek Verildi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelsiz Adımlar Projesiyle Engelli Çocuklara Psikolojik Destek Verildi (Okunma sayısı 1899 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
SiTe YöNeTiCiSi
Engelsiz Adımlar Projesiyle Engelli Çocuklara Psikolojik Destek Verildi
«
:
Ekim 15, 2012, 03:23:04 ÖS »
Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında engelli çocuklarımıza yönelik yapılmış olan “Engelsiz Adımlar Projesiyle” engelli çocuklara psikolojik destek verdik.
Koşabiliyorken Koş projesi kapsamında “Engelsiz Adımlar Projesi” ilimizde bulunan Etik Grup öğrencileri, Kurum İdaresi ve Müdürü, İl Müdürlüğümüzün Antrenörleri Didem Bülbül, Gönül Şahin, Adem Karakurt tarafından gerçekleştirildi.
“Engelsiz Adımlar Projesi” Özel eğitim öğrencilerinin topluma kazandırılması, motorik bilgilerinin arttırılması ve spor branşlarıyla tanıştırılması amacıyla Etik Grupta düzenlendi. İl Müdürümüz Rifat Ünlü, Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Gündüz, projeye katılan öğrencilere katılım belgelerini verdi.
Katılım belgelerinin verilmesinin ardından konuşma yapan İl Müdürümüz Rifat Ünlü, Koşabiliyorken Koş Projesi dâhilinde sporu tabana yaymak için önemli etkinlikler gerçekleştirdiklerinin altını çizerek, engelli çocuklarımıza spor yaptırarak hayatın içine çekmeye uğraş verdiklerini ve engelli çocuklarımızın evlere hapsetmeye hakkımızın olmadığını dile getirdi. İstenildiği zaman sporda engellerin kaldırılabileceğini belirten İl Müdürümüz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ailesi olarak bütün halkımızı spora davet etti.
12.10.2012 - kirikkale.gsb.gov.tr
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız