Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Üniversite ile Belediye Engelliler İçin El Ele
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Üniversite ile Belediye Engelliler İçin El Ele (Okunma sayısı 790 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Üniversite ile Belediye Engelliler İçin El Ele
«
:
Mart 26, 2012, 05:47:12 ÖS »
Bağcılar Belediyesi ile Kemerburgaz Üniversitesi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği bir etkinlikle, engelliler Üniversite öğrencilerinin yardımıyla Florya Akvaryum'u gezdi.
Bağcılar Belediyesi, sosyal duyarlılık ve sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Kemerburgaz Üniversitesi ile ortaklaşa bir çalışma yaptı. "Gönül Bağı Projesi" adı altında Engelliler Sarayı'nda meslek edindirme kurslarına katılan kursiyerlerle üniversitenin hazırlık öğrencileri, Florya Akvaryum'u birlikte gezdi. "Engelsiz bir dostluk" sloganıyla gerçekleştirilen gezide, Üniversite öğrencileri engellilerle yakından ilgilendi. 120 kişilik katılımla gerçekleştirilen gezide güzel bir gün geçiren engelliler, hayatlarında ilk defa gördükleri pek çok balıkla fotoğraf çektirdi ve güzel bir gün geçirdi.
Engellilerin sosyal hayata katılımına yönelik çalışmalar yaptıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Daha önce başka üniversitelerle benzer etkinlikler gerçekleştirmiştik, şimdi de ilçemizde eğitime başlayan Kemerburgaz Üniversitesi ile ortak bir proje düzenliyoruz" dedi.
Engellilerin sosyal hayata katılımını önemsediklerini ifade eden Çağırıcı, "Bunun için Engelliler Sarayımızı inşa ettik ve engelli kardeşlerimizin meslek edinmeleri için Engelliler Akademimizi hayata geçirdik. Hiçbir engelli kardeşimizin evine mahkum olmasını istemiyoruz" diye konuştu.
26.03.12 – AA
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Üniversite ile Belediye Engelliler İçin El Ele