Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SOSYAL SORUMLULUK
»
Atatürk Üniversitesi’nde Görme Engelliler Semineri Düzenlendi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Atatürk Üniversitesi’nde Görme Engelliler Semineri Düzenlendi (Okunma sayısı 1586 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Atatürk Üniversitesi’nde Görme Engelliler Semineri Düzenlendi
«
:
Mart 25, 2012, 03:30:33 ÖS »
Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde kurulan Çalışma Ekonomisi Kulübü öğrencileri tarafından görme engelliler semineri düzenlendi. Atatürk Üniversitesi Mavi Salonda gerçekleştirilen etkinliğe engelli vatandaşlar da katılarak istek ve şikayetlerini dile getirdi.
Programda konuşan Çalışma Ekonomisi Kulübünün danışman hocası Doç. Dr. Fehim Bakırcı; engelli vatandaşların sorunlarıyla ilgili yapmış olduğu araştırmaları izleyicilerle paylaştı. Bakırcı; "Aileler çocukları olacağı zaman kendilerini sağlam bir bireye hazırladıkları için, engelli bir çocukları olduğu zaman kendilerini stres altında hissediyorlar" dedi.
Daha sonra kürsüye çıkan Beyaz Baston Derneği Erzurum Şube Başkanı Abdurrahim Kocaoğlu; Toplumun engellilere karşı bakış açısındaki olumsuzlukları dile getirdi. Koçoğlu " Biz talep etmeden birçok şey düzeltilmiyor. Örneğin kaldırımlara rampa konulmalı fakat, biz talep etmedikçe bu gerçekleştirilmiyor. Ayrıca ülkemizde düzgün bir araştırma yapılmadığından kaç engelli vatandaşımız var bilmiyoruz" ifadelerini kullandı.
25.03.12 – AA
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SOSYAL SORUMLULUK
»
Atatürk Üniversitesi’nde Görme Engelliler Semineri Düzenlendi