Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SOSYAL SORUMLULUK
»
Sivas'ta Engelliler İçin 4 Ayrı Komisyon Oluşturuldu
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Sivas'ta Engelliler İçin 4 Ayrı Komisyon Oluşturuldu (Okunma sayısı 1554 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Sivas'ta Engelliler İçin 4 Ayrı Komisyon Oluşturuldu
«
:
Ekim 03, 2011, 02:37:26 ÖS »
Sivas Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile Sivas İbrahim Geneş Spor Kulübü işbirliğiyle engellilerin sorunlarını çözmek için 4 ayrı komisyon oluşturuldu.
Sivas İbrahim Geneş Spor Kulübü Başkanı Sefa Gülbil, bedensel engelliler spor kulübü ile birlikte eğitim, hukuk, spor ve sağlık ile çevre ve ulaşım alanında komisyonlar oluşturduklarını belirtti.
Bu komisyonların engellilerin sorun ve problemlerinin tespiti ve çözümü noktasında yapılacak çalışmaları belirleyeceğini ifade eden Gülbil, komisyonların haftada bir toplanacağını anlattı.
Gülbil, oluşturdukları eğitim komisyonu başkanlığına Ali Rıza Yeter, hukuk komisyonu başkanlığına Hayri Yılmaz, spor ve sağlık komitesi başkanlığına Murat Yıldırım, çevre ve ulaşım komisyonu başkanlığına ise Sinan Gökçen'in getirildiğini söyledi.
Komisyonların belirlediği sorun ve tespitlerin daha sonra ilgili kurumlarla paylaşılacağını anlatan Gülbil, komisyonlarda görev almak isteyen herkese kapılarının açık olduğunu kaydetti.
03.10.11 – AA
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
SOSYAL SORUMLULUK
»
Sivas'ta Engelliler İçin 4 Ayrı Komisyon Oluşturuldu