Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Zeynep'e devlet yardımı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Zeynep'e devlet yardımı (Okunma sayısı 1101 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Zeynep'e devlet yardımı
«
:
Ocak 29, 2010, 01:29:38 ÖS »
Zihinsel engelli 17 yaşındaki S.A. adlı kız, İlçe Sosyal Hizmet Müdürlüğü'nün girişimiyle özel bir bakım merkezine gönderildi.
ANTALYA'nın Alanya'ya bağlı Cikcilli Beldesi'nde ailesiyle oturan, bakıma muhtaç zihinsel engelli S.A., İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Çetin Geyik'in girişimleri sonucu Denizli Pamukkale'den gelen Duruhan Özel Bakım Merkezi yetkililerine teslim edildi. Kendisini almaya gelen görevlileri kapıda karşılayan zihinsel engelli genç kız, önce gitmemek için ağladı, ardından parka gideceğini sanarak görevlilere ve komşularına sarılarak mutluluğunu gösterdi.
Devletin genç kızın her türlü bakım masrafını üstlendiğini söyleyen Geyik, “Kızımızın ağır şekilde zihinsel olmasından dolayı bakımı için İl Sosyal Hizmet Müdürlüğü'ne başvurduk. Konunun acil olmasından dolayı Valilik izni ile Duruhan Özel Bakım Merkezi'ne gönderdik. Kızımız her türlü ihtiyacının karşılanacağı bir yere yerleştirildi. Sağlığına kavuşuncaya kadar burada kalacak” diye konuştu.
Baba İsmail ve anne Zeynep'in de tedaviye ihtiyaçları olduğunu belirten Çetin Geyik, “Duruma göre değerlendirme yapılarak bu merkezde tedavi görmeleri sağlanacak ya da evde bakım hizmeti almaları için çalışacağız” dedi.
Genç kız için Denizli'den gelen ekip, öncesinde Finike İlçesi'nde oturan 19 yaşındaki Halil Kulauz adlı zihinsel engelli genci de tedavi için teslim aldı. İki genç, daha sonra Pamukkale'deki özel bakım merkezine götürüldü.
Hürriyet
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Zeynep'e devlet yardımı