Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
TEKNOLOJİ HABERLERİ
»
Nexus S'e "sürpriz misafir!"
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Nexus S'e "sürpriz misafir!" (Okunma sayısı 887 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Nexus S'e "sürpriz misafir!"
«
:
Aralık 01, 2012, 07:55:41 ÖÖ »
Google'ın Android'li cebi Nexus S'te, aslında görnmeyi en son bekleyeceğiniz şeyi görmeye hazırlanın.
WebOS'u artık geliştirmeyeceğini açıklayan HP, onun kaynak kodlarını açık hale getirmişti. Böylece geliştiriciler, WebOS'u değiştirerek farklı platformlarda çalıştırabileceklerdi.
Phoenix International Communications geliştiricileri, WebOS'u Samsung ve Google tarafından geliştirilen Nexus S'e port etmeyi başardılar. Nexus S'te bir Android uygulaması gibi çalıştırılabilen WebOS, henüz pre-alpha aşamasında ve son derece yavaş çalışıyor. Geliştiriciler, onu hızlandırmayı başarabilecekler mi bunu bilmiyoruz. Ancak başarmaları halinde Android içerisinden WebOS'a geçebilerek sıradışı bir deneyim yaşayacağımız kesin.
WebOS'un açık kaynak kodlu olması, Android kullanıcılarına farklı yeni olanaklar sunacak gibi görünüyor. WebOS daha önce de Galaxy Nexus'a port edilmişti. Gelecekte diğer Android'li ceplere gelmemesi için ise bizce engel yok.
CHIP Online
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
HABER MERKEZİ
»
HABER MERKEZİ
»
TEKNOLOJİ HABERLERİ
»
Nexus S'e "sürpriz misafir!"