Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
Yenimahalle Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Yeni Tesisine Kavuştu
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Yenimahalle Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Yeni Tesisine Kavuştu (Okunma sayısı 995 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Yenimahalle Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Yeni Tesisine Kavuştu
«
:
Kasım 08, 2012, 09:57:09 ÖÖ »
Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen, "Ampute Futbol Süper Ligi"ni, geride kalan üç sezonda şampiyon olarak tamamlayan Yenimahalle Belediyesi Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü yeni tesisine kavuştu. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın ev sahipliği yaptığı etkinliğe Yenimahalle Belediye Başkanvekili Başar Bal, Başkan Yardımcıları Şenol Balaban, Erhan Aras, Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, Yenimahalle Belediyesi meclis üyeleri üile Yenimahalleli vatandaşlar katıldı.
ENGELLİLERE ÖZEL SAHA
Dünyada sadece Brezilya'da yer alan tamamen engellilerin düşünülerek yapıldığı Ampute Futbol Sahası ve Sosyal Tesisleri'nin dün gerçekleşen açılış töreninde, Süper Lig ekibi Gençlerbirliği ile Yenimahalle Belediyesi Ampute Futbol Takımı gösteri maçı yaptı. FIFA kokartlı eski hakemlerden Selçuk Dereli'nin yönettiği karşılaşmayı Yenimahalle Belediyesi 4-1 kazandı.
Batıkent'teki tesisin açılış töreni öncesinde konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, üyesi olmaktan gurur duyduğu Gençlerbirliği'ni aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunların söyledi:
SOSYAL DEVLET SAHİP ÇIKAR
"Sosyal devlet, toplumun her kesimine sahip çıkar. Bir kesmi görmezse, o ülkede huzur olmaz, adalet olmaz. Biz göreve geldiğimizden bu yana sosyal devlet anlayışı içinde her kesime ulaşmaya, her kesime hizmet götürmeye çalışıyoruz. 2 Aralık'ta, Zihinsel Engelliler Yaşam Merkezi'ni yine Batıkent'te hizmete açacağız. Batıkent'te sosyal dokuyu, değiştirip, geliştireceğiz demiştik. Bunu gerçekleştirmek için yoğun bir çaba harcıyoruz.
MİLLİ TAKIMDA 7 OYUNCU
Sabancı Yüzme Havuzu'ndan daha büyük bir spor merkezini tamamlamak için de çalışmalarımız sürüyor.
Ampute Milli Futbol Takımımız, dünya üçüncüsü olup büyük bir başanya imza attı. O takım içindeki 7 oyuncu, Yenimahalle Belediyesi'nde oynuyor. Tekerlekli Basketbol Takımımız da ligde mücadele ediyor. Bölgedeki 18 takıma da yardımlarda bulunuyoruz."
08.11.2012 - Hürriyet
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
SPOR HABERLERİ
»
SPOR HABERLERİ
»
Yenimahalle Belediyesi Engelliler Spor Kulübü Yeni Tesisine Kavuştu