Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
DÜNYA HABERLERİ
»
DÜNYA HABERLERİ
»
Google CEO’su Sesini Kaybetti
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Google CEO’su Sesini Kaybetti (Okunma sayısı 1496 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Google CEO’su Sesini Kaybetti
«
:
Haziran 25, 2012, 08:24:10 ÖS »
ABD’li internet devi Google’ın CEO’su Larry Page’in (39) “sesini kaybettiği”nin açıklanması Google yatırımcıları arasında endişeye neden oldu.
Apple’ın efsanevi CEO’su Steve Jobs’ın pankreas kanseri nedeniyle ölümünün hatıralarda canlı olması, Larry Page ile ilgili endişeleri artırıyor.
Google’ın perşembe günkü genel kuruluna katılamayan Page önümüzdeki haftalarda şirketin iki önemli toplantısını da kaçıracak.
Google’ın konuyla ilgili bir ayrıntı vermemesi, Page’in ciddi bir sağlık sorunu olduğu endişesi yarattı. Çalışanlarına bir e-mail gönderen Page, ciddi bir sorunu bulunmadığını, şirketin başında olduğunu belirtti.
Genel kurulda Google Başkanı Eric Schmidt’in şaka yollu olarak sesini kaybetmesinin Larry Page’i daha iyi bir CEO haline getireceğini, çünkü artık kelimelerini seçerek kullanacağını söylemesi de pek kimseyi güldürmedi.
25.06.2012 – Milliyet
Özgürlüğünüzün Başladığı Nokta
Engelliler Haber ve Bilgi Gazetesi
Engelsiz Bir Dünya için Erciyes Bizde VARIZ Gazetesi
www.melleseferi.com
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
DÜNYA HABERLERİ
»
DÜNYA HABERLERİ
»
Google CEO’su Sesini Kaybetti