Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Evli Çifte Vize Engeli
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Evli Çifte Vize Engeli (Okunma sayısı 1176 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Evli Çifte Vize Engeli
«
:
Şubat 22, 2010, 11:14:22 ÖÖ »
İnternet aracılığı ile tanışıp birbirlerini sevdikten sonra 3 yılı önce Rize`de evlenen işitme ve konuşma engelli 28 yaşındaki Nazım Feyiz ile Kanada’da yaşayan Vietnamlı 33 yaşındaki Lientu Tran`ın mutluluğu drama dönüştü.
Tran’ın çalıştığı Kanada’nın vize vermemesi üzerine Nazım Feyiz Rize`de kaldı. Bir hafta birlikte kalabilen ve ardından evliliklerini sanal ortamda sürdüren çift kavuşamayınca ayrılık kararı aldı.
Rize`deki bir ilköğretim okulunda memur olarak çalışan işitme ve konuşma engelli, Nazım Feyiz, 4 yıl önce kendisi gibi engelli olan Vietnam asıllı Kanada vatandaşı, bilgisayar programcısı Lientu Tran ile internet aracılığı ile tanıştı. “Camfrog” adı verilen görüntülü ‘chat programı` sayesinde el işaretleriyle anlaşan ikili, bir süre sonra birbirlerine aşık oldu ve evlenmeye karar verdi. Kanada`dan Rize`ye gelen Lientu Tran, 1 Aralık 2006 tarihinde Rize Ticaret ve Sanayi Odası Sosyal Tesisleri’nde yapılan düğünle, Nazım Feyiz ile dünya evine girdi. Çiftin nikahını Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı kıydı.
Düğünden sonra 1 hafta Rize`de kalan Lientu Tran, işi nedeniyle Kanada`ya döndü. Eşini de Kanada’ya aldırabilmek için uğraşan Tran, vize engeli ile karşılaştı. Kanada`nın vize vermemesi üzerine Nazım Feyiz, Rize`de kaldı. 3 yılı aşkın süredir internet üzerinden görüşmeyi sürdüren çift vize engelini aşıp kavuşamayınca ayrılık kararı aldı. Önümüzdeki günlerde Rize’ye gelmesi beklenen Tran, açılacak boşanma davası ile eşinden ayrılacak.
Taka Gazete
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Evli Çifte Vize Engeli