Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Baro'dan Engelliye Akülü Sandalye
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Baro'dan Engelliye Akülü Sandalye (Okunma sayısı 959 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Baro'dan Engelliye Akülü Sandalye
«
:
Şubat 06, 2010, 01:31:59 ÖÖ »
Malatya Baro Başkanı Avukat Selahattin Sarıoğlu tarafından, engelli bir gence akülü tekerlekli sandalye hediye edildi.
Şehit Hasan Hüseyin Sadık Engelliler Merkezi'nde düzenlenen akülü aracı teslim programına, Baro Başkanı Avukat Selahattin Sarıoğlu, eşi Nihal Sarıoğlu, Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, çok sayıda engelli üye ve aileleri katıldı.
Kent Konseyi Genel Sekreteri Avukat Ali Yıldırım, burada yaptığı konuşmada, engellilerin sıkıntılarından bir tanesinin akülü araç talebi olduğunu belirtip, bunu Malatya Barosu ile paylaştıktan sonra bu talebin karşılandığını ifade ederek, memnuniyetini dile getirdi.
Baro Başkanı Avukat Selahattin Sarıoğlu ise, toplumdaki her bireyin birer engelli adayı olduğunu belirterek, yapılan yardımların ve yatırımların aslında diğer yurttaşlar için de yapılan bir hizmet olduğunu söyledi.
Malatya Kent Konseyi bünyesinde faaliyet gösteren Engelliler Platformu üyesi Necati Yavuz'a Malatya Barosu tarafından alınan akülü tekerlekli sandalye Baro Başkanı Selahattin Sarıoğlu tarafından takdim edildi.
Haberciniz
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Baro'dan Engelliye Akülü Sandalye