Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Doğuştan İki Kulağı Olmayan İkbal’ın Ameliyatı İçin 350 Bin Lira Toplandı
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Doğuştan İki Kulağı Olmayan İkbal’ın Ameliyatı İçin 350 Bin Lira Toplandı (Okunma sayısı 1307 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Doğuştan İki Kulağı Olmayan İkbal’ın Ameliyatı İçin 350 Bin Lira Toplandı
«
:
Ekim 09, 2020, 03:27:43 ÖS »
Doğuştan İki Kulağı Olmayan İkbal’ın Ameliyatı İçin 350 Bin Lira Toplandı
Aydın’ın Söke ilçesinde, doğuştan iki kulağı da olmayan 7 yaşındaki İkbal Eksik’in ameliyatı için başlatılan yardım kampanyasında gerekli olan 350 bin lira toplandı.
Hikmet ve Ayşe Eksik çiftinin 4 çocuğundan biri olan ve işitme engelli olarak dünyaya gelen İkbal Eksik, doğuştan iki kulağı da olmadan dünyaya geldi.
Doktorlar, kulakları olmadığı için duyamayan minik İkbal’in bir dizi operasyonla işitme sorununun çözülebileceğini söylemesi üzerine aile harekete geçti.
Muğla’nın Bodrum ilçesindeki özel bir hastanede ameliyatın gerçekleştirilebilineceğini öğrenen aileye, ameliyatın 350 bin lira tuttuğu söylendi.
Bunun üzerine Aydın Valiliği’nin onayıyla yardım kampanyası başlatıldı.
Anadolu Halk ve Barış Platformu’nun (AHBAP) kurucusu Haluk Levent de Twitter hesabından “İkbal! 7 yaşında. Dünyaya geldiğinden beri duymuyor. Ona sesimizi duyuralım mı? Aydın Valiliği izni verdi. Hastane ayarlandı. Ameliyat 350 bin TL. Haydi canlarım! YAPARIZ BİZ!.” paylaşımında bulunmasının ardından 48 saatte gerekli olan para miktarı toplandı.
Anne Ayşe Eksik, “Bir doktorla görüştük. O bu ameliyatı yapabileceğini söyledi. Yüzde doksan kulaklarının duyabileceğini söyledi. İnşallah olacak. Ben bağışta bulunan herkese çok teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. Kızımı sevindirdiler. Rabbim de onları sevindirsin inşallah. Çok büyük bir sevaba girdiler. İnşallah kızımın yüzü gülecek.” dedi.
Haluk Levent kulağına şarkı söyleyecek
Baba Hikmet Eksik ise Haluk Levent’e ve emeği geçen herkese teşekkür ettiğini vurgulayarak şöyle konuştu:
“Sayın Haluk Levent bugün büyük müjdeyi bizlere verdi. Haluk beye çok çok teşekkür ederiz. Emeği geçen Ahbaplar ve tüm vatandaşlarımızdan kardeşlerimizden herkesten Allah razı olsun. Onların sayesinde kızımın yüzü gülecek, yüzümüz gülecek. İnşallah kızımız sesimizi duyacak. Mutlu olduk. Ayrıca kızım hayırlısıyla duyduğunda Haluk Levent bey kendisine şarkı söyleyecek. Bu müjdeli haberi de bugün Haluk bey kendisi verdi. Ona da tekrar çok teşekkür ediyoruz. Saygılarımızı iletiyoruz. Allah razı olsun.”
AA
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Doğuştan İki Kulağı Olmayan İkbal’ın Ameliyatı İçin 350 Bin Lira Toplandı