Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, şifrenizi ve aktif kalma süresini giriniz
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Gönüllülerine Teşekkür Belgesi
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
Kayseri Engelliler Derneği Telefon 0533 392 33 88
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Aşağı git
Gönderen
Konu: Engelli Gönüllülerine Teşekkür Belgesi (Okunma sayısı 1034 defa)
melleseferi
öMeR
Administrator
Hero Member
İleti: 20677
SiTe YöNeTiCiSi
Engelli Gönüllülerine Teşekkür Belgesi
«
:
Ocak 01, 2013, 04:25:00 ÖÖ »
Adana Büyükşehir Kent Konseyi Engelli Meclisi, 8. Uluslararası Engelli Gençlik Festivali'ne katkıları nedeniyle festival gönüllüleri ve sponsorlarına teşekkür belgesi dağıttı.
Hilton Oteli'nde düzenlenen kokteylde, üniversite öğrencilerinden oluşan gönüllü gruba ve festivalin ana sponsoru Türk Hava Yolları temsilcilerine festival boyunca katkıları ve destekleri için birer teşekkür belgesi verildi.
Gönüllü gençler belgelerini Engelli Meclisi Başkan Yardımcısı Sabiha Taciser Ceylan'ın oğlu Hayrettin Ceylan ve Adana Kent Konseyi Bilgi İşlem Sorumlusu Zekeriya Ünal'dan aldı.
Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Ali Duran Karakaya, festivale katkısı olanlara teşekkür ederek, "Festivalde Türkiye'den ve Dünya'dan engelli-engelsiz gençleri buluşturarak büyük bir kaynaştırma çalışmasına imza attık. Amacımız, engelliler konusunda doğru farkındalığı arttırmaktı. Festivalde bunu başardık. Bundan sonra da çalışmalarımıza bu yönde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
31.12.2012 - İHA
Kayıtlı
>>>>>>>>>>
bizdevariz.NET
<<<<<<<<<
Yazdır
Sayfa: [
1
]
Yukarı git
« önceki
sonraki »
Biz de Varız
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
ENGELLİ HABERLERİ
»
Engelli Gönüllülerine Teşekkür Belgesi