Biz de Varız
SPOR HABERLERİ => SPOR HABERLERİ => Konuyu başlatan: melleseferi - Ekim 08, 2011, 01:55:57 ÖÖ
-
(http://www.yasadikca.com/Client/Image/Upload/Article/ampute-futbol-super-ligi-15-16-ekim-de-basliyor.jpg)
Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'ndeki kura çekimine Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Başkanı Mustafa Veysel Gürpınar, Asbaşkan Elvan Uğurlu,Teknik Kurulu üyesi Hakan SUNAY,Genel Sekreter Zekai AYAN ve Ampute Futbol Süper Ligi'nde mücadele edecek 10 takımın temsilcileri katıldılar.
MAÇLARIMIZ TRT 'DE YAYINLANSIN...
Kura çekimi için beraberinde kulüp müdürü Nail KARABULUT ve Genel Kaptan Remzi ÖZCAN ile Ankara'da bulunan İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkanı Ahmet KORKMAZ konuşmasında "2011-2012 Ampute Futbol Süper Ligi'nin tüm takımlarımıza hayırlı ve Uğurlu olmasını dilerim" dedi.
Korkmaz,TRT 3 ' ün maçlarımızı vermesi ampute futbolun yayılmasında büyük fayda sağlamaktadır,devamını diliyor,destek veren ve emeği geçenlere teşekkürlerimizi sunarız" dedi.
08.10.11 alıntı