Biz de Varız
HABER MERKEZİ => HABER MERKEZİ => KAYSERİ HABERLERİ => Konuyu başlatan: melleseferi - Şubat 14, 2010, 11:46:14 ÖÖ
-
(http://img180.imageshack.us/img180/7997/amplnmadidolmutur.jpg) (http://img180.imageshack.us/i/amplnmadidolmutur.jpg/)
Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanı İbrahim Hamurcu, Yüksek Öğretim Kurumu’nun kat sayı tutumuna tepki gösterdi.
Hamurcu: “YÖK Başkanının siyasetçi ve hukuku dolanırız, üslubunu kınıyorum” dedi. “Kat Sayı sorununu çözemeyen iktidarın artık millete güven vermesi beklenemez” diyen Hamurcu: “Sessiz toplum isteyen ampülün miadı dolmuştur” dedi.
Türkiye Değişim Hareketi İl Başkanı İbrahim Hamurcu, katsayı tartışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada “Hükümet ve YÖK ya hukuk bilmiyor ya bu sorunun çözümünü istemiyor” dedi.
Hamurcu; yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “ YÖK Başkanının kat sayı konusundaki siyasetçi üslubu , ‘Hukuku dolanırız’ beyanı Bilim adamlığı ile bağdaşmaz bir beyandır. Bu beyanı ve bu beyanı kınamayan üniversite camiasını şiddetle kınıyorum. İdare Mahkemesinin kat sayı konusunda aradığı şartları göremeyen , sorunun yönetmelikle çözülemeyeceğini anlayamayan YÖK’ü , kınıyorum. Bu kurumun Bilimselliğinden şüphe ediyorum Sekiz yıldır Kat Sayı sorununu çözemeyen iktidarın artık millete güven vermesi beklenemez. AKP iktidarının artık ülke için yapabileceği tek hayırlı iş erken seçimdir. AKP artık beceriksizliğini ve yolsuzluğunu kapatmak için müflis tüccar misali eski defterleri karıştırmaktadır. Mağdur rolüne yeniden dönmüştür.
Ağlamak için iktidar olunmaz Millete hizmet için iktidar olunur.
Yapması gerekenleri yapmayıp iş bittikten sonra aslan kesilmek yiğitlik değildir. Biz iktidarların ağlamasını o parti için zul görürüz.
Bu milleti işinden, aşından , huzurundan eden AKP Hak arama hürriyetini de yok etmiştir. Sessiz toplum isteyen Ampullün miadı dolmuştur.Aydınlık yakındır. Zaman Değişim zamanıdır. Değişim Hareketi Türkiye’de ve Kayseri’de çığ gibi büyümektedir. Bir dört yıl daha bu iktidara ülkemin yönetimini teslim edemem diyen tüm halkımızı , Bu gidişi değiştirmeye TDH de birlik olmaya davet ediyoruz.
Zaman, iş için, aş için, huzur için, sevgi için, ötekisiz demokrasi demokrasi için birlik zamanıdır”>kayserihaber.com.tr