Biz de Varız
ENGELLİ HABERLERİ => ENGELLİ HABERLERİ => Konuyu başlatan: melleseferi - Ocak 22, 2010, 11:57:55 ÖÖ
-
(http://img686.imageshack.us/img686/7011/dfgvdfgh.jpg) (http://img686.imageshack.us/i/dfgvdfgh.jpg/)
Sarayönü Kaymakamı Hülya Kaya, ilçede yaşayan bedensel engelli vatandaşların sayısının sağlıklı bir şekilde ortaya çıkarılabilmesi için bir dizi çalışma yürüttüklerini söyledi.
Engellilerin sorunlarıyla ilgilenilebilmesi için sağlıklı bir envanter çalışması yapılmasının gerekli olduğunu belirten Kaya, ilçe merkezi, belde ve köylerdeki mahalle, köy muhtarlıkları ile belediyelere resmi bir yazı gönderdiklerini kaydetti.
Çalışmanın tamamlanmasının ardından oluşturulan heyetin ev ziyaretlerine başladığını ifade eden Kaya, ''Bu çalışma ile bize ulaşamayan engellilerin ayağına gidiliyor. Oluşturulan veri bankası ile engelli vatandaşlarımızın takibini sağlayacağız. Ev ziyaretlerinde engellilerimizin ihtiyaçları da belirleniyor'' dedi. Kaya, engellilere gerekirse evde sağlık hizmeti verileceğini sözlerine ekledi.
Memleket.com.tr