Biz de Varız
HABER MERKEZİ => HABER MERKEZİ => KAYSERİ HABERLERİ => Konuyu başlatan: melleseferi - Ocak 21, 2010, 05:17:36 ÖS
-
(http://img25.imageshack.us/img25/1223/kafkas001.jpg) (http://img25.imageshack.us/i/kafkas001.jpg/)
Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, devre arası transfer döneminde kulübünden habersiz Galatasaray ile anlaştığı gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Ali Turan ile ilgili tartışmalara üzüldüğünü söyledi. Ali''nin eksikliğinin kendilerini sıkıntıya düşürebileceğini dile getiren Kafkas, “Ali''nin durumu son derece üzüldüğüm bir olay olmuştur. Yolu bu olmamalıydı. Ali ile tekrar görüşeceğim ve bir yol bulmaya çalışacağım” dedi.
Ali Turan’ın takıma dönmemesi durumunda bir stoper transfer edilmesini istediğini de kaydeden Kafkas, ellerinde olmayan nedenlerden dolayı defansif ağırlıklı transferler yaptıklarını bildirdi.
Antalya''da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini ve yoğun bir şekilde ligin ikinci yarısına hazırlandıklarını belirten Kafkas, oynadıkları hazırlık maçlarında skor olarak istedikleri sonuçları alamasalar bile oyun anlayışlarının daha da oturduğunu vurguladı.
“ALİ’NİN YOLU BU OLMAMALIYDI”
Yeni transferlerin takıma çabuk uyum sağlamalarının kendisini sevindirdiğini kaydeden Kafkas, “Öncelikle iyi bir takım hissettirdiğimizi düşünüyoruz. Bunu devam ettireceğiz. Seneye daha iyi takım kuracağız, bu kesin. Genç arkadaşlarımız tecrübe kazandıkça daha iyi olacaktır. Aksini düşünmek istemiyoruz. İkinci yarıda da elimizden gelenin en iyisini yapıp ligi ilk 5 sıranın içinde bitirmek istiyoruz. Yanlış anlaşılmasın iddialıyız, yapabileceğimizin en iyisini yapacağız. Doğru yolda olduğumuzu biliyoruz. Daha da iyisini yapmaya çalışacağız. Bizim sadece istediğimiz bu yolda herkesin bize destek olması” diye konuştu.
Bu hafta sahalarında oynayacakları Gençlerbirliği maçını kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını ifade eden Kafkas, taraftarlarından takımı yalnız bırakmamalarını istedi.>>>kayserihaber.com.tr