Biz de Varız

ENGELLİ HABERLERİ => ENGELLİ HABERLERİ => Konuyu başlatan: melleseferi - Ocak 20, 2010, 01:30:30 ÖS

Başlık: "Öldürmedim İntiharına Yardım Ettim"
Gönderen: melleseferi - Ocak 20, 2010, 01:30:30 ÖS
(http://img96.imageshack.us/img96/8423/felclikizimioldurmedimy.jpg) (http://img96.imageshack.us/i/felclikizimioldurmedimy.jpg/)

Yatağa bağımlı kızını morfin ve ilaçlarla öldürmekten yargılanan anne, “Kızım istedi, intiharına yardım ettim” dedi.
İNGİLTERE’nin Güney Sussex bölgesindeki Heathfield kasabasında, felçli olan kızını öldürmekten yargılanan Bridget Kathleen Gilderdale mahkemede “Onun acılarını sonlandırdım” dedi. Aralık 2008’de, Bridget Kathleen Gilderdale isimli kadın, 17 yıldır bir tür beyin iltihabı olan Myalgic Encephalomyelitis (ME) nedeniyle felç olan kızı Lynn’i önce morfinle öldürmeye çalıştı.

‘Beni kızım ikna etti’

31 yaşındaki Lynn morfinle ölmeyince, annesi bu kez birçok farklı ilacı karıştırarak serumuna kattı, ayrıca damarlarına hava enjekte etti. Cinayetten yargılanan Bridget Kathleen Gilderdale, “Kızım bunu yapmam için 4 saat dil dökerek beni ikna etti” dedi. Lynn’in ölmeden önce sürekli İsviçre’deki ötanazi kliğinin internet sayfasına baktığı da ortaya çıktı.

Haberler.com