Biz de Varız
ENGELLİ HABERLERİ => ENGELLİ HABERLERİ => Konuyu başlatan: melleseferi - Haziran 23, 2013, 05:48:25 ÖS
-
Bandırma Engelliler Derneği Başkan Pekel’i Duygulandırdı
(http://www.yasadikca.com/Client/Image/Upload/Article/engellilerden-baskan-pakdile-hediye.gif)
Engelliler tarafından karakalemle yapılan portresi, Pekel’e teslim edildi. Kendisine sürpriz yapılarak armağan edilen portresini aldıktan sonra çok duygulandığı görülen Pekel, şunları söyledi:
“Bandırma Belediyesi olarak engelsiz bir yaşam için çaba harcıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel yaşamda daha etkin bir şekilde yer alması amacıyla sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sunuyoruz. Kent genelinde başlatılan yol yapım ve onarım çalışmalarında görme engelli vatandaşlarımızın kullanımına uygun olarak düzenlenen kaldırımlarla sosyal yaşamda karşılaşılan engeller aşıldı. Engelli çocuklarımız için kent merkezinde kurduğumuz engelli çocuk parkıyla çocuklarımıza umut olduk.”
6-10 Haziran 2013 tarihleri arasında gerçekleştirilen 24. Bandırma Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında engelli çocukların yaptıkları etkinliklerden de gurur duyduğunu vurgulayan Pekel, “Bana verdiğiniz bu portre, şimdiye dek Babalar Günü nedeniyle aldığım en anlamlı armağandır” dedi.
19.06.2013 - yenihabergazetesi.net