Biz de Varız
HABER MERKEZİ => HABER MERKEZİ => Konuyu başlatan: melleseferi - Ocak 03, 2013, 05:39:26 ÖÖ
-
(http://icdn.posta.com.tr/editor/HD/3/1/2013/fft2mm1361458.jpg)
Konya'da aşırı alkollü olduğu öne sürülen Bekir A., yol ortasında durdurduğu otomobilinde uyurken bulundu
Konya Ulaş Baba caddesinde dün akşam saatlerinde aşırı alkollü olduğu belirtilen Bekir A. (63), otomobili ile yolun ortasında durup, direksiyon başında uyuya kaldı.
Durumu fark eden çevredeki esnaf, sürücü Bekir A.’yı otomobilden indirip, kaldırım kenarında bir sandalyeye oturttu. Ardından polise haber verdi.
Bekir A., yardım etmek için eşinin telefon numarasını soran esnafa "Ne bileyim ya" diyerek cevap verdi.
Karayolları Trafik Kanunu’na göre, seyir halinde yakalanmadığı için alkol ölçümü yapılmayan Bekir A., hastaneye kaldırılmak üzere ambulansa alındı. Bu sırada sağlık görevlileriyle irtibata geçen ailesinin Bekir A.’yı alıp, eve götürdüğü öğrenildi.
Trafiği engelleyen otomobil ise çekiciyle otoparka çekildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
DHA