Biz de Varız

ENGELLİ HABERLERİ => ENGELLİ HABERLERİ => Konuyu başlatan: melleseferi - Kasım 12, 2012, 02:45:16 ÖS

Başlık: Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği Açılışı Yapıldı
Gönderen: melleseferi - Kasım 12, 2012, 02:45:16 ÖS
(http://yasadikca.com/Client/Image/Upload/Article/engelliler-yasam-dernegi.gif)

Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği açılışı Kırklareli Valisi Yaman ve Kırklareli Belediye Başkanı Çağlayan tarafından gerçekleştirildi.
 
Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği açılışı Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan tarafından kesilen kurdelye ile açılışı yapıldı.
 
Karacaibrahim Mahallesi Ambarlar Sokak’ta gerçekleştirilen açılışa Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Belediye Meclis üyeleri, Kurum Amirleri, dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
 
Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği Behice Köseoğlu sivil toplum örgütlerine bir yenisini daha eklediklerini belirterek, “Derneğimizin esas amacı, engelli çocukların anne ve babalarının en büyük sıkıntısı olan bizden sonra çocuklarımıza kim sahip çıkacak düşüncesidir. Bu düşüncelere çözüm bulma ve daha iyi bir yaşam standartlarına kavuşmaları için çalışacağız” dedi.
 
12.11.2012 - İHA